понеділок, 19 квітня 2021 р.

До Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності (21 квітня)


Чи знайомі ви з молекулярною кухнею?

- з хімічними тонкощами для вибухового смаку?

- що таке сферифікація?

- QR- коди для самостійного приготування молекулярної їжі

Кориця чи касія? Як розпізнати підробку?

Що таке фудпейрінг?


Є сервіс, де можна самому поекспериментувати віртуально з ароматами й створити свій геніальний рецепт.

Що можна краще приготувати в посудомийці?

Де живуть люди, що "забувають помирати"? Як вони живуть? Що їдять?

Всю інформацію ти можеш взяти  в журналі "Колосок", який є в нашій бібліотеці! 

Заходь та бери!

Немає коментарів:

Дописати коментар